Image
Omhoog
Open navigatie

Over Hollands Lof

Een andere kijk op uw zaak. Wij geloven dat oorspronkelijkheid leidt naar geluk. Ook voor uw merk. Oorspronkelijkheid zorgt voor onderscheid. Dat is ook waar wij steeds naar zoeken. Naar de oorsprong. Dat doen we door te kijken. Door u visueel te verrassen. Onze andere kijk is uw verwondering. En daar begint uw verhaal.

vis

Wij geven vorm

Uw verhaal heeft vorm nodig. Dat is de uitdaging. Daarvoor zoeken wij steeds de vernieuwing. We zijn pas tevreden als het goed is. En we blijven zoeken naar de reden en het nut van wat we doen. Die zoektocht naar het antwoord op uw uitdaging geeft ons energie.

aliens

Wij maken

Creatieve communicatie. Wij brengen merk, strategie, gedrag en communicatie op één lijn. Resultaat: succesvolle merken en tevreden klanten. Die vindt u hier.

Wie we regelmatig (terug)zien

Onze klanten zijn net zo divers als wijzelf. Van zakelijke dienstverlening tot non-profit, van multinational tot eenmanszaak.

De thema’s waarmee we vertrouwd zijn:
• ruimtelijke ontwikkeling, projectontwikkeling en wonen
• ICT, finance en verzekeringen
• duurzaamheid en milieu
• zorg, onderwijs en sociaal beleid
• data en informatie
• kunst en cultuur
bergen

Al meer dan 20 jaar een lust voor het oog

In 1995 zijn we begonnen als grafisch ontwerpbureau te Haarlem. Dankzij onze eerste klanten, zoals PTT Post, Belastingdienst en Rijkswaterstaat, waren we binnen 10 jaar een gerespecteerd bureau. In 2010 verlegden we onze focus van vormgeving naar conceptontwikkeling. Ook verhuisden we naar een broedplaats in Haarlem om te kunnen blijven vernieuwen. In 2015 namen we webbureau SCEP over. Zo konden we onze klanten ook direct online bedienen. SCEP is inmiddels volledig geïntegreerd in Hollands Lof. Met deze online tak aan onze zij richten wij ons meer dan ooit op oogstrelende positioneringscampagnes.

 

amoebe