Image
Omhoog
Open navigatie

Leergeld Amsterdam

Fondsenwerving video

In Amsterdam doet 1 op de 4 kinderen niet mee aan activiteiten die voor hun leeftijdgenoten heel normaal zijn. Schoolreis? Schoolfeest? Zwemles? Sportwedstrijd? Muziekles? Zij moeten toekijken, want daarvoor is thuis geen geld. Leergeld Amsterdam is tegen deze sociale uitsluiting en wil deze kinderen helpen. Kinderen van 4 tot 18 jaar krijgen van ons de kans om mee te doen aan een activiteit op school of daarbuiten.

 

Naast de specifieke fondsenwerving van Leergeld Amsterdam voor de bijscholing in deze zomervakantie. Is er ook behoefte om Leergeld breder te positioneren. Leergeld Amsterdam heeft Hollands Lof gevraagd om in samenwerking met Stephan Borggreve van depresenteerschool.nl een video te maken die ingezet kan worden voor een brede fondsenwerving. De video moest een goed en actueel beeld geven voor de noodzaak van Leergeld Amsterdam in de stad. Daarnaast moest de video gebruikt kunnen worden voor social media, powerpoint presentaties en de website.

Expertises

Voor de productie van deze video werkten we samen met andere expertises. Het maken van scripting, illustraties, voice over door Oren Schrijver, motion design en editing door Titus Brand

Bekijk ook: Website en flyers voor Leergeld Amsterdam